Sep 29

Nederlandse Topfilms en Clowns!

Red Square Film is constant opzoek  naar parels, inhakers en Nederlandse topfilms

Met grote trots presenteren wij dan ook de nieuwe grote bioscooptopper voor de allerkleinsten ‘Dikkertje Dap’.

Alleen al het lezen van de titel zorgt er voor dat het leuke deuntje (versje) van Annie M.G. Schmidt in je hoofd afspeelt. Dat laat al zien hoezeer dit nog leeft in de harten en geesten van ouders, opa’s & oma’s en straks de kinderen die allemaal van de nek van Raf de Giraf willen glijden. Wij verwachten in ieder geval dat in oktober iedereen het deuntje weer uit volle borst bij het slapengaan zal meezingen na het zien van deze feel good film in de bioscoop. Dikkertje Dap is per februari 2018 beschikbaar op Home Entertainment.

Naast een grote Nederlandse kinderfilm heeft Red Square ook de film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ binnengesleept. De film met o.a. de onvergetelijke Jelka van Houten,  de stralende Eva van de Wijdeven en legende Loes Luca pakt je in met een enorme dosis humor die voor elke vrouw en / of man herkenbaar is vanuit het dagelijkse leven. Stel jezelf de vraag hoe de huisvrouw van nu carrière maken, moeder zijn en een hoop andere dingen moet combineren in de hectische wereld van nu. Want ja niet iedereen kan Linda de Mol zijn. Huisvrouwen Bestaan niet zal in december één van de bioscooptoppers worden en haar weg naar de Home Entertainment vinden in April 2018.

Het succes van Stephen  King’s IT kan niemand ontgaan zijn. Inmiddels is wereldwijd de film een fenomeen geworden en ook in de Nederlandse bioscopen gooit de killer clown hoge ogen. De angst voor clowns is universeel ingeburgerd met killer clown videos op YouTube die meer dan 100 miljoen views hebben gescoord. Daarnaast zien we in de pop culture Clowns als main villains ook steeds vaker terugkomen zoals nu in American Horror Story: Cult en daarvoor Freakshow.

Red Square Film brengt daarom ClownTown uit. Een visual die zichzelf al verkoopt en een film waarin een groep mensen wordt opgejaagd door psychopaten verkleed als Clowns. Deze Clowns zouden in ieder geval elk kinderfeestje verzieken en de gasten vermoorden. Geweldig voor de fan en zeer goed om te plaatsen als thema binnen de winkel.

Vraag uw accountmanager naar deze en andere titels van Red Square Film.

Indien u vragen heeft mail ons gerust op wiljan@redsquarefilm.nl

Leave a reply