Ultimate Killer Clown Collection

Circus Kane
Een clown nodigt diverse personen die bekend zijn van sociale media uit om een nacht in zijn spookhuis te verblijven.Wie de hele nacht blijft kan een groot geldbedrag mee naar huis nemen. Het geldbedrag lokt genoeg YouTube-sterren, en eenmaal binnen beseffen ze dat de spelregels niet in hun voordeel zijn. Wie overleeft Circus Kane?

Clowntergeist
Een groepje vrienden strandtin klein dorpje dat op het eerstegezicht verlaten lijkt te zijn. Nietsblijkt echter minder waar te zijn wanneer ze geterroriseerd worden door een groepje gewelddadige psychopaten verkleed als clowns. Ze zullen nu alles op alles moeten zetten om te overleven.

Clown Town
Emma, een studente met een verlammende angst voor clowns, komt oog in oog te staan met haar grootste angst wanneer een bozegeest in de vorm van een clown wordt opgeroepen om de stad te terroriseren die ze thuis noemt. Stuk voor stuk ontvangen Emma en haar vrienden een ballon met de exacte datum en tijd erop wanneer de clown komt om ze te doden. Nadat ze haar ballon heeft ontvangen, beseft Emma dat ze nog twee dagen te leven heeft en moet ze tegen de klok vechten om een manier te vinden om te overleven.

Beschikbaar op: