Jul 31

Wiljan Roelofs presenteert: najaar 2016

We zijn alweer met de laatste loodjes bezig van ons filmische jaar. In samenwerking met Lemming Film brengen we de films Midden in de Winternacht (kan het toepasselijker) en winnaar van de Cinekid publieksprijs Knetter met een glansrol voor Carice van Houten. Om de maand af te maken geven Bobby en Kristy in de stijl van Hitch hun tips weg aan hun vrienden in deze feel good komedie voor lekker samen op de bank. Onderstaand treft u deze titels van het najaar 2016 aan.

Bonnie en haar moeder Lis houden van olifanten. Lis is wel een lieve, maar geen gewone moeder. Soms is ze heel druk en vrolijk, en dan weer heel somber. Eigenlijk zorgt Bonnie meer voor haar moeder dan andersom. Bonnies vriendje Koos heeft een heleboel broertjes en eigenlijk wil Bonnie ook graag een broertje. Maar dat vindt haar moeder niet zo’n goed idee. Baby’s krijg je niet zomaar, dan kun je beter een huisdier nemen. Om Bonnie te verrassen neemt haar moeder op een dag een olifant mee naar huis…

EAN CODE DVD: 8718868821430
ARTIKEL NR. DVD: 160045

Een week voor kerst ziet Max een hele grote eland door het dak van de schuur vallen. Deze eland, genaamd Moos, blijkt te kunnen praten! En dat niet alleen, hij werkt ook nog eens voor de Kerstman. Moos maakt altijd de testvluchten met de Kerstman, voordat de rendieren het echte werk doen met kerst. Helaas is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Dus nu moet hij vliegensvlug de Kerstman vinden, anders krijgt niemand een kerstcadeautje dit jaar. Zal het Max en Moos lukken de Kerstman te vinden en de slee op tijd weer in de lucht te krijgen?

EAN CODE: 8716777949221
ARTIKEL NR.: 1695899

Wanneer Bobby Tomkin gedumpt wordt door zijn vriendin, heeft hij alle hoop in de liefde verloren en stopt hij met uitgaan. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden. Als blijkt dat hij goede ‘wingman’ vaardigheden blijkt te hebben, besluiten Bobby en zijn vrienden om een bedrijf te starten waarbij zij mensen die op zoek zijn naar liefde gaan helpen. Hiermee kan Bobby ook de schulden voor zijn dierenpraktijk betalen. Hoewel Bobby nog steeds met de breuk van zijn ex in zijn hoofd zit, ontmoet hij Kristy, die zelf ook net uit een relatie komt. Er blijkt een klik en de twee worden verliefd. Kristy helpt echter vrouwen om zich te verdedigen tegen goedkope versiertrucs van mannen. Hoe lang zal het duren voordat zij erachter komen dat zij elkaars concurrenten zijn?

EAN CODE: 8717662572005
ARTIKEL NR.: S1M2572005

Verder hebben we binnenkort meer informatie over Lemming Film titels die binnenkort bij Red Square Films uit gaan komen!

Indien u vragen heeft mail ons gerust op wiljan@redsquarefilm.nl

Leave a reply