WILJAN ROELOFS

OVER RED SQUARE FILM

Wiljan Roelofs is de eigenaar van Red Square Film en tegelijkertijd Director of Good Relationships. In het verleden was hij aandeelhouder van Excalibur Benelux, Still Entertainment, Domestic Film Corporation en Boxzz Screen Entertainment. Wiljan was ook de oprichter van deze bedrijven.

In 1998 was de grootste uitdaging die hij aanging een ​​nieuw innovatief en controversieel Benelux-zelfstandig bedrijf creëren dat het fundament van de amusementsmarkt zou doen beven. Uit zijn visie is het bedrijf Dutch Filmworks geboren. Na 10 succesvolle en welvarende jaren besloot Wiljan zijn aandelen te verkopen en nieuwe avonturen te starten.

In deze periode werkte hij achter de scènes als consultant voor Benelux Film Distributors. Als consultant kwam Wiljan veel interessante en mooie catalogi tegen. Door de digitale revolutie zag Wiljan nieuwe mogelijkheden en mogelijkheden in de entertainmentmarkt.

Om een ​​lang verhaal kort te maken: Wiljan heeft een nieuw, innovatief en misschien controversieel bedrijf opgericht genaamd: Red Square Film.

Distributie

Red Square Film is een film distributeur en een internationale verkoopagent die actief is in de Benelux markt.  Alle media en genres zijn beschikbaar voor de BNLX, maar voor wereldwijde distributie richten wij ons op documentaires en animaties. Het gaat om verkoop en inhoud!

Licensing

Red Square Film werkt met licentie rechten in de Benelux, evenals wereldwijd. Gebaseerd op karakters uit animatie tv-series en zelf ontwikkelde concepten. Wij zorgen ervoor dat het product maximale exposure krijgt en de sales goed verlopen. Wij bouwen merken!

Producties

Red Square Film begeleidt creatieve concepten van origineel idee tot productie. We ontwikkelen en produceren onze eigen projecten en zijn op zoek naar nieuwe kansen… We weten hoe je een nieuwe spannend, leuk en / of commercieel concept in de markt kunt zetten.

HELMUT RAMAK

MARKETING

Marketing, design, replicatie en / of authoring van de titels van Red Square Film wordt verzorgd door ODMedia in de vorm van Helmut Ramak.

Helmut is naast marketeer ook film- / serieliefhebber en wordt door veel mensen een lopende film encyclopedie genoemd. Deze kennis zet hij in om i.s.m. met Wiljan titels op een zo goed mogelijke manier in de markt te zetten zodat er maximaal gepresteerd wordt in de Benelux markt. Uiteindelijk wordt je succes bepaald door de kopende consument, niet door een inlading.

Naast het operationele denkt Helmut ook mee in de concepten, aanpakken en custom made projecten / producten en houdt hij zijn ogen altijd open voor de vele kansen die onze schitterende markt toch nog echt heeft. Zoals Wiljan altijd zegt: “Slapen doen wij ‘s nachts”.

IAIN HOWITT

E: ihowitt@vendorservices.nl
T: +31 6 46608642

SALES

Iain is reeds jaren werkzaam in de entertainment industrie en kun u alles vertellen over de Red Suare Film titels. Bel of mail hem gerust.