Aug 25

Wiljan Roelofs presenteert najaar 2017

Bij Red Square Film slapen we alleen ‘s nachts. We zijn dan ook constant aan het kijken hoe we u, de retailer, partner en relatie, verder kunnen helpen in goede sales en aan de juiste informatie.

U was gewend dat we maandelijks nieuwsbrieven stuurden, maar we hebben dit nu anders aangepakt. Een schitterende presentatie die onze highlights benadrukt zoals de film Toen Mijn Vader een Struik Werd. Een hoogstaande kinderfilm met veel volwassen thema’s die zeker vandaag een belangrijke boodschap heeft.

Met onderstaande link kunt u de presentatie downloaden:
Toen Mijn Vader een Struik Werd (5MB)

Ook in de komende maanden is kinderproduct weer een goede seller binnen de winkel. De GFK cijfers laten zien dat kinderproduct nog steeds zeer populair is onder de kopende doelgroep. Onze titels? Bioscooptoppers zoals Kikkerdril, thematisch zoals Midden in de Winternacht (Kerst!), animatie met Beestenboot, classic met All Dogs go to Heaven (NL gesproken!) en natuurlijk ook serieproduct Het Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed

De liefhebbers van de lange donkere avonden, die graag rillend van spanning op de bank zitten, komen aan hun trekken met o.a. de zeer goed ontvangen zombiefilm Berlin Undead waarbij onze oosterburen hun hoofdstad ter gronde zien gaan en een aantal horrors die op inhoud en artwork goede verkopers zullen zijn in uw winkels.

Het is weliswaar nog augustus, maar we wensen u allen excellente sales toe voor het zeer belangrijke vierde kwartaal.

Vraag uw accountmanager naar deze en andere titels van Red Square Film.

Indien u vragen heeft mail ons gerust op wiljan@redsquarefilm.nl

Leave a reply